Autozoeker.net

Tijdens de Dubai International Motor Show presenteerde Fiat de nieuwe Fiat Fullback pick-up. De nieuwe range Fullback bedrijfswagens bestaande uit vier configuraties, drie uitrustingsniveaus, drie motoren en twee versnellingsbakken.

Fiat Fullback pick-up

De nieuwe Fiat Fullback is Fiat Professional’s nieuwe medium-duty pick-up truck en maakt zijn werelddebuut op de Dubai International Motor Show, de grootste autoshow van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De nieuwe bestelauto is afgeleid van de belangrijke positie die een speler inneemt tijdens rugby of American football. De nieuwe Fiat bedrijfswagen staat eind juni 2016 bij de meeste Nederlandse Fiat Professional dealers.

Meer dan 100 jaar ervaring

Met meer dan 100 jaar ervaring en een uitstekende reputatie binnen de bedrijfswagenindustrie, schrijft Fiat Professional wederom geschiedenis met de komst van de nieuwe Fullback bedrijfswagen. Fiat Professional heeft met de Fullback een sterk aanbod in het medium-duty pick-up truck segment. Dit deel van de markt was in 2014 goed voor 675.000 eenheden die 23% van de totale omzet in het bedrijfswagensegment vertegenwoordigen. Dit aandeel is nog groter het Midden-Oosten (58%) en Afrika (52%).

Fiat bedrijfswagens aanschaffen

Wilt u ook een Fiat bedrijfswagen aanschaffen? Truckland biedt als Fiat Professional dealer een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte Fiat bedrijfswagens. Tevens biedt het bedrijf een breed pakket aan voor service en onderhoud en is gespecialiseerd in het onderhoud van uw Fiat Professional. Houd uw Fiat bestelwagen in optimale conditie! Met het uitgebreide Truckland netwerk en flexibele openingstijden bent u weer snel onderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *