Autozoeker.net

Zoek jij de ideale helm voor op je scooter, die de bescherming biedt die je nodig hebt onderweg en ook nog eens stijlvol vormgegeven is? Bekijk dan nu de zwarte Lem Sport Dart helm. Deze helm is een zeer mooie sportieve en open helm, ideaal voor elke scooterrijder. Naast de kwalitatieve features van deze helm staat deze helm ook nog eens erg goed bij iedereen en past hij bij vrijwel elk model scooter.

Sportieve open helm voor iedereen

Of je nu een man bent of vrouw, jong of oud. Deze tophelm van Lem zal iedereen staan, is passend voor iedere type rijder en zal op elk model scooter staan. Een jethelm is van nature open wat erg prettig is wanneer je je scooter dagelijks gebruikt en regelmatig door de stad rijdt. De helm is zeer makkelijk op en af te doen en je zult het niet snel benauwd of te warm krijgen in deze helm. De helm is zowel erg stijlvol als sportief vormgegeven. De naam Dart van deze helm verwijst naar de ronde witte print op de zwarte helm, deze heeft namelijk de vorm van een zogenaamde ‘bulls eye’. De helm is langs de contouren afgewerkt met mooie witte stiksels die de moderne vorm van deze jethelm benadrukt.

Tip: Jethelmen webwinkel | ScooterOnderdelenShop.com

Stabiele helm uitgerust met de nieuwste techniek

Ondanks dat deze helm erg open is, zit de helm zeer stevig op het hoofd. Het feit dat de helm zo stabiel is, een veilig gevoel geeft en goede bescherming biedt heeft twee oorzaken.

De voering van de helm is behoorlijk dik te noemen en daarnaast bekleed met erg prettig aanvoelend materiaal, wat bijdraagt aan de fijne pasvorm. De dikke voering geeft bovendien extra demping en zorgt ervoor dat de helm voldoende gewicht heeft en niet heen en weer beweegt tijdens het rijden.

Uitgelicht: Helm online kopen | ScooterOnderdelenShop.com

Naast de voering draagt ook de veiligheidssluiting bij aan de veiligheid en stabiliteit van deze helm. De veiligheidssluiting is gemaakt volgens de meest moderne techniek op dit gebied en zorgt ervoor dat de helm altijd goed blijft zitten, daarnaast is de sluiting in lengte verstelbaar. De sluiting is zeer eenvoudig met een hand open en dicht te klikken, wat de helm erg gebruiksvriendelijk maakt. Tot slot is de sluiting ook uitgerust met een stoffen kinstuk, die voorkomt dat de sluiting over de kin schuurt en irritatie veroorzaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *