Autozoeker.net

Wist je dat er al meer dan 130.000 elektrische auto’s in Nederland rijden? En dat dit aantal nog steeds met een enorme snelheid stijgt? Waar men nog niet zo heel lang geleden nog drie keer nadacht voor hij of zij een elektrische auto ging rijden, is nu alle twijfel weggenomen. Vooral het aantal laadpalen en de actieradius van de elektrische auto waren de grootste struikelblokken. Vandaag de dag zijn er overal en meer dan genoeg laadpunten en kan een elektrische auto maar liefst 500 kilometer rijden op één “tank”. Er is dus geen reden meer om geen elektrische auto te rijden, of toch wel?

Wat weerhoudt mensen ervan om een elektrische auto te kopen?

Ja, de prijs van een nieuwe elektrische auto weerhoudt nog veel mensen ervan om deze aan te schaffen. Een elektrische auto is namelijk vele malen duurder in de aanschaf als een auto op benzine of diesel. Ondanks dit hogere bedrag snel is terugverdiend op het moment dat je met je nieuwe elektrische auto gaat rijden, is de aanschaf van zo’n auto helaas nog niet voor iedere portemonnee weggelegd. Of toch wel?

Elektrischeautolease.nl maakt het voor iedereen mogelijk om elektrisch te rijden

Dankzij elektrischeautolease.nl kun je wel een gloednieuwe elektrische auto rijden maar hoef je niet dat enorme aankoopbedrag te betalen. Iedereen met een vast toelaatbaar inkomen kan dus voortaan een elektrische auto rijden en profiteren van vele goedkope kilometers. Het leasen van een elektrische auto is op vele fronten goedkoper dan het rijden in een benzine of diesel auto. Zo betaal je voor een elektrische auto geen wegenbelasting en je tankbeurten ofwel oplaadmomenten zijn een stuk goedkoper. Daarbij komt ook dat als je de elektrische auto zakelijk gebruikt, je maar 8% bijtelling betaald. Bij elektrischeautolease.nl betaal je verder alleen een vast maandbedrag. Inbegrepen in dit maandbedrag is de autoverzekering, de onderhoudsbeurten, reparatiekosten en eventueel vervangend vervoer.

Zijn er ook nadelen van elektrischeautolease.nl?

Eigenlijk niet echt, je kunt als nadeel zien dat de elektrische auto die je rijdt niet echt van jou is. Ook al ben jij de enige die erin rijdt, deze bij jou op de oprit staat en niemand kan zien dat het om een leaseauto gaat. Een ander puntje is dat je wel een contract afsluit voor meestal een aantal jaren. Wil je tussentijds stoppen met je leasecontract dan dien je dit af te kopen, wat ook niet meer dan logisch is want de leasemaatschappij heeft deze auto wel min of meer voor jou gekocht. Voordat je een elektrische auto regelt via elektrischeautolease.nl is het dus verstandig om goed na te denken wat je per maand wilt uitgeven aan het autorijden en daar een berekening op te maken. Door goed na te denken over de grootte van de auto, het aantal kilometers die je ermee gaat rijden en het aantal jaren dat je een contract wilt afsluiten kun je een geschikt te betalen maandbedrag bewerkstelligen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *