Autozoeker.net

Ken je dat, je gaat op vakantie en wilt zoveel mogelijk spullen meenemen. Alle koffers en tassen zijn gepakt en dan gaat het mis. Bij het inpakken van de auto blijkt dat het toch allemaal niet lekker past. De spullen zijn het probleem niet, maar het formaat van de koffers matcht niet helemaal met je kofferbak. Dat is verleden tijd met de juiste car bags. Kies voor jouw auto de goede set tassen en verspil nooit meer ruimte in je kofferbak.

Hoe werken car bags?

Car bags werken in feite precies hetzelfde als normale tassen, alleen hebben ze een speciale eigenschap. De tassen zijn precies zo gemaakt dat elke millimeter van je kofferbak optimaal wordt gebruikt. Je hebt geen loze ruimtes meer tussen je tassen, waar je dan van ellende maar wat schoenen of jassen tussen propt. Met car bags past alles precies en nauwkeurig in je kofferbak. Je bagage zit veilig opgeborgen en je kunt veel meer meenemen dan je voor mogelijk hield.

 

Car Bags

 

Hoe kies ik de goede car bags?

Dat is eenvoudig, als je het merk van je auto opgeeft met het model en het bouwjaar, kun je online snel zien welke car bags je daarvoor nodig hebt. De tassen zijn helemaal op maat gemaakt voor jouw specifieke auto, dus het is belangrijk om even aandacht te besteden aan het uitkiezen. Maar heb je dat eenmaal gedaan, dan heb je eindeloos veel plezier van je set car bags.

Ik heb niet genoeg aan de car bags, wat nu?

Het kan gebeuren dat je toch nog wat spullen extra mee wilt nemen. De traditionele koffer op het dak zorgt voor een hoger verbruik en verlies aan aerodynamica. Bovendien zijn niet alle parkeergarages en viaducten meer probleemloos met een koffer op het dak. Maar met een TowBox tackle je dat probleem. Een TowBox bevestig je op je bagagedrager. Je kunt op die manier een boel extra spullen mee vervoeren zonder dat je auto hoger wordt en meer luchtweerstand heeft. Je gaat dus zorgeloos op reis met alle bagage die je nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *