Autozoeker.net

Run je een bedrijf waarbij werknemers veel onderweg zijn? Dan is het aan te raden om voor een elektrische bedrijfswagen te gaan. In de huidige samenleving zie je steeds meer mensen die elektrisch gaan rijden. Het is namelijk veel beter voor het milieu en dat is een belangrijk aspect. Denk bijvoorbeeld aan een bestelbus voor het bezorgen van pakketjes, of een bedrijfsbus die een elektricien of loodgieter nodig heeft. Dit zijn enkele voorbeelden, maar je kunt natuurlijk voor ieder bedrijf een elektrische bedrijfswagen inschakelen. Het is aan te raden om deze te leasen. Voor onduidelijkheden over bijvoorbeeld het laadvermogen, kun je altijd terecht bij de leasemaatschappij. 

Advies van een leasemaatschappij

Door maandelijks geld te betalen aan een leasemaatschappij, kun jij in een bedrijfswagen rijden. Zo’n leasemaatschappij financiert de wagen. Zo kun je hier ook terecht voor technisch advies. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het opladen van de bestelwagen. Je hebt hiervoor een geschikte oplaadplek nodig. Dit kan zowel bij je eigen woning als bij een bedrijf zelf zijn. Het is aan te raden om voor een van deze opties te gaan, aangezien het openbaar opladen bij een andere paal, of langs de snelweg veel duurder is. Zodra je besluit om een laadpaal aan te schaffen, wordt deze meegenomen in het leasecontract dat je het de leasemaatschappij afsluit. Om te kunnen laden heb je overigens ook een laadpas nodig. Deze technische zaken worden allemaal uitgelegd door de maatschappij, zodat je zorgeloos op pad kunt. 

Onderweg reclame maken voor je bedrijf

Het hebben van genoeg elektrische bedrijfswagens in jouw bedrijf heeft vele voordelen. Allereerst hoeven je medewerkers geen eigen auto te hebben. Dit is zowel voor jou als voor de medewerker erg prettig. Daarnaast is het gelijk een kans om jouw bedrijf meer kenbaar te maken. Maar hoe doe je dit dan? Heel simpel! Je kunt een bedrijfswagen namelijk laten bedrukken met herkenbare punten van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een logo, een quote en een telefoonnummer. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je eerst een duidelijke huisstijl hebt voor je bedrijf. Op deze manier wordt het voor consumenten namelijk gemakkelijk om jouw bedrijf te herkennen en bouw je een naam op. Natuurlijk kun je ook genoeg reclame maken door gebruik te maken van sociale media.

Aantrekkelijke voordelen bij elektrische bedrijfswagen

Maar waarom zou je als bedrijf nog meer voor een elektrische bedrijfswagen kiezen? Het moet namelijk ook aantrekkelijk zijn qua kosten. Zo zijn de onderhoudskosten van een elektrische bedrijfswagen een stuk lager dan van een diesel. Daarnaast heb je ook nog te maken met wegenbelasting. Bij een elektrische bedrijfswagen zul je hier voor een lange tijd geen last van hebben. Als je hebt besloten om voor bedrijfswagens te kiezen, dan heb je hier natuurlijk diverse soorten in. Het ene bedrijf heeft grotere wagens nodig dan de ander. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van grote meubels. Dan is het handig om voor een groter model te gaan. Bezorg je alleen kleine pakketjes? Dan kun je voor een kleiner model gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *