Autozoeker.net

Vele zomervakanties zijn we door berg en dal door Europa getrokken. Altijd weer naar huis met een blij en uitgerust gevoel. Onze trouwe caravan heeft het al die jaren prima uitgehouden maar heeft nu toch echt zijn beste tijd gehad.

Vakantie zonder in- en uitpakstress

Zelf wouden we nu ook eens een andere invulling geven aan onze vrije tijd zonder lange ritten. En vooral zonder het in- en uitpakken van ons auto en caravan. Het werd tijd om ons vakantieboeltje nog maar één keer te verhuizen vonden wij. Het word tijd voor een stacaravan op een mooie vaste plek in ons eigen landje.

Een stacaravan, ruim en praktisch ingedeeld

Of een stacaravan ons wel wat leek hebben we eerst maar eens een keer getest. Op CanvasHolidays.nl hebben wij een leuke stacaravan geboekt. Op een steenworp van Rome om ook wat culturele uitstapjes te ondernemen. De korte vliegreis was een verademing vergeleken de lange ritten van voorgaande jaren. De ruimte van een stacaravan beviel ons ook uitermate best.

Vooral de plek van de stacaravan is belangrijk

De camping beviel ook redelijk maar daar ging het ons niet om. Mocht een stacaravan ons bevallen zouden we er één kopen ergens in Nederland. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels in Noord-Brabant een stacaravan aangeschaft en om het maar in een keer goed te doen ook maar verhuisbedrijf Budgetverhuisservice.nl ingeschakeld om alles in één keer over te brengen. Alle spullen die we nodig hebben in één keer over naar ons stulpje, heerlijk verscholen in de bossen!

Hier kunnen we heerlijk ontspannen

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en hebben van onze beslissing werkelijk nog geen één moment spijt gehad. Geregeld verruilen we ons drukke leventje in Delft voor een oase aan rust in ons eigen stekkie in de bossen. Niet alleen tijdens de langere vakanties, maar ook geregeld voor een nachtje in het weekeinde of gewoon doordeweeks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *