Autozoeker.net

Het doen van een RDW kentekencheck gebeurt vaan omdat men meer informatie wilt hebben over bepaalde voertuigen, zoals: auto’s, bedrijfswagens, geïmporteerde auto’s, motoren of scooters.
Een goede en gratis manier om een RDW kenteken check uit te voeren is via rdw-kenteken.nl. Je kan op de site gemakkelijk alle voertuiggegevens zoals deze geregistreerd staan bij de RDW inzien. Zo kan je jezelf ervan verzekeren dat je geen miskoop doet bij de aanschaf van een auto. Ook kan je eenvoudig achterhalen of een voertuig wel WA verzekerd is en wat de actuele vervaldatum is van de APK.
De RDW kentekencheck is niet alleen gratis maar ook zeer gemakkelijk te gebruiken en altijd actueel. Het enige dat je nodig hebt is het kenteken van het voertuig dat je wilt checken. Vervolgens kan je met een druk op de knop de RDW check uitvoeren en worden alle voertuiggegevens automatisch getoond. Handig toch?

Inzien voertuiggegevens van Tweedehands auto

Een aantal gegevens die worden getoond na het uitvoeren van de kenteken check zijn bijvoorbeeld: voertuigsoort, uitvoering, kleur, datum eerste toelating, motorinhoud, gegevens WA verzekering, Vervaldatum APK, verbruik en energielabel. Al deze gegevens worden direct uit de database van de RDW opgehaald en zijn daarom altijd accuraat. Kortom, allemaal gegevens waarmee je zeer veel over een voertuig te weken komt.
Naast het gratis deel van de RDW kenteken check kan tegen betaling aanvullende informatie over een voertuig worden opgevraagd. Denk hierbij aan het schadeverleden van de auto, controle van de kilometerstand, aantal vorige eigenaren en meer. Informatie die zeer handig kan zijn bij de aanschaf van een tweedehands auto.
Dus wil je zeker weten dat de auto die je op het ook geen miskoop is? Voer dan, naast de standaard RDW kentekencheck, een aanvullende controle van de voertuiggegevens uit. Niks is namelijk zo vervelend als het kopen van een auto die achteraf veel verborgen gebreken blijkt te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *