Autozoeker.net

De laatste maanden is het een hot topic: elektrische auto’s. Niet alleen wordt er veel over geschreven – elektrische auto’s zijn ook niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Grote kans dat zelfs iemand uit jouw straat of buurt in een elektrische auto rijdt. Met meer dan 100.000 auto’s met hybride aandrijving of elektrische motor is dat eigenlijk ook niet zo gek. Maar heb jij al gedacht om over te stappen? Lees onderstaande redenen en beslis daarna zelf!

Het Nederlandse wegennet is er klaar voor

Niet geheel onbelangrijk – de infrastructuur moet ook klaar zijn voor elektrische auto’s. En dan hebben inwoners van Nederland geluk. Dankzij de maturiteit van het Nederlandse wegennet is het netwerk aan laadstations een van de beste ter wereld. Daarnaast neemt het aantal laadpunten en het aantal snelladers nemen snel toe. Hierdoor ben je dus zowel onderweg als thuis verzekerd van een oplaadmogelijkheid in de buurt.

Elektrisch rijden betekent geen wegenbetaling en BMP tot 2020

Eén van de grootste voordelen van elektrisch rijden is de financiële besparing. Zo profiteren elektrische autorijders van een lagere bijtelling en subsidies. Daarnaast betalen elektrische autorijders geen wegenbetaling en BPM tot 2020. Wil jij een elektrische auto leasen? Dan profiteer je van 4% bijtelling in 2018. Kortom, genoeg redenen om je te verdiepen in het aanbod aan elektrische auto’s voor Private Lease.

Gehecht aan jouw favoriete automerk?

Wellicht denk je bij “elektrisch rijden” direct aan Tesla, maar ook de bekende autofabrikanten van benzine auto’s bieden elektrische auto’s aan. Dat komt goed uit als je voorkeur hebt voor een bepaalde autofabrikant en niet wilt overstappen. Wat dacht je van Nissan, Renault, Volkswagen, Mercedes-Benz en Kia? Al deze merken bieden diverse elektrische auto’s aan. Zo hoef je dus helemaal niet van je favoriete automerk af te stappen om over te stappen op elektrisch rijden!

Ook geschikt voor langere afstanden

Wellicht leg jij regelmatig langere afstanden af voor werk of privé en heeft je dat in het verleden weerhouden om je te verdiepen in elektrische auto’s. Maar geen zorgen, de laatste jaren zijn de accu’s van elektrische auto’s sterk verbeterd. Zo kan je gerust 300 tot 400 kilometer rijden op een volle accu. En met de snelladers is jouw auto alweer opgeladen in de tijd van een kopje koffie of een korte lunch. Ideaal dus voor zakelijke (lunch)afspraken! Kortom, elektrisch rijden is ideaal voor zowel de privé als de zakelijke rijder. Bekijk de aanbiedingen rondom zakelijk leasen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *