Autozoeker.net

Autofabrikanten proberen logischerwijs zo veel mogelijk auto’s te verkopen van een model. Hoe meer een auto verkocht wordt, hoe meer winst er wordt gemaakt en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. De laatste jaren is er ook een hype ontstaan bij autofabrikanten om auto’s in ‘beperkte oplage’ te maken. Dit betekent dat er van het model een vooraf vastgesteld aantal wordt geproduceerd en daarna niet meer. Deze tactiek wordt gebruikt om exclusiviteit uit te stralen en om de prijs omhoog te drukken. In dit artikel lees je wat meer over de Bugatti Chiron en Porsche 911 GT3 met handbak.

Bugatti

Bugatti spant de kroon met het maken van auto’s in beperkte oplage. Enkele voorbeelden van auto’s waar een beperkte oplage van gemaakt is zijn: Bugatti Veyron, Bugatti Veyron Super Sport en de Bugatti Vision GT. Hier komt weer een nieuwe auto van Bugatti bij. De Bugatti Chiron. Deze auto gaat over 1.500PK beschikken en trekt op van 0 naar 100km/h in 2,4 seconden. Van dit model worden er slechts 500 geproduceerd. Deze auto gaat ongeveer 2,4 miljoen Euro kosten exclusief belastingen en BTW. Alleen de meest gefortuneerde mensen op deze aarde kunnen zo’n auto veroorloven. Één van de mensen die er alvast een bestelt heeft is DJ Afrojack. Het is algemeend bekend dat Afrojack van snelle auto’s houd. Zo heeft hij diverse Ferrari’s in zijn wagenpark en heeft hij vorig jaar een Lamborghini Aventador gekocht ter waarde van bijna 500.000 euro.

Porsche

De fans van Porsche vragen al jaren om een handgeschakelde 911 en die gaat er eindelijk komen. Er komt binnenkort een Porsche 911R GT3 uit met een handbak. Er worden er hiervan slechts 800 van gemaakt. Wil jij ook zo’n auto? Dan ben je zeer waarschijnlijk al te laat. Onofficiële bronnen melden al dat alle auto’s al verkocht zijn door dealers aan echte fans die al lang om zo’n auto vragen. Doordat deze auto een beperkte oplage heeft is er een ware stormloop ontstaan om een model te reserveren.

porsche 911

Auto importeren

In Duitsland rijden veel exclusieve auto’s rond. Zoek jij een tweedehands auto? Dan is het wellicht aantrekkelijk voor u om een auto te importeren uit Duitsland. Dit scheelt een hoop geld en alle randzaken kunt u laten regelen. Bekijk Hier het aanbod van automotiveimport.nl en importeer uw auto uit Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *